Hoe werken wij als webdesign bureau

Communicatie

Een goede communicatie tussen de klant en Webdiseno is het beginpunt van een succesvol project. Uw wensen gieten wij in een betaalbare kant-en-klare professionele website. Op elk moment tijdens een project wordt er tevens zeer kort op de bal gespeeld zodat er kan bijgestuurd worden daar waar nodig is.
Dit bespaart dikwijls heel wat kostbare tijd.

Haalbare deadline voor uw professionele website

Vooraf wordt er steeds een realistische deadline bepaald, gebaseerd op de vooraf bepaalde en afgesproken uit te voeren werken.
Dit zorgt voor duidelijkheid voor ons én voor de klant.

Drupal CMS

Wij bouwen websites in Drupal CMS. U kan op een éénvoudige manier uw eigen website aanpassen ook al bezit u niet de nodige kennis.
Naargelang uw behoefte voorzien wij bij oplevering van de website een korte opleiding zodat u voortaan zelf aan de slag kan om uw website steeds up-to-date te houden.

Hoe werkt webdesign bureau Webdiseno?

Aan de hand van een eerste gesprek maken wij een vrijblijvende prijsofferte voor u op. Bij een akkoord starten we met de ontwikkeling van uw nieuwe website en ontvangt u van ons een URL waar "de werken" kunnen gevolgd worden. Op die manier kunnen wij op eenvoudige manier samen met u blijven communiceren en bijsturen waar nodig.